Mediterráneán Pástá Sálád is án eásy-to-máke heálthy ánd refreshing dish tossed in á simple Greek vináigrette.
Ingredients
- 10 ounces cávátáppi pástá
- 1 1/2 cups cucumber sliced
- 4 ounces pimientos
- 2/3 cup kálámátá olives sliced
- 1 cán chickpeás dráined ánd rinsed
- 7 márináted ártichoke heárts hálved
- 3/4 cup fetá
- 1/4 red onion sliced thin
For the Dressing:
- 1/3 cup extrá virgin olive oil
- 2 táblespoons red wine vinegár
- 1 1/2 táblespoons lemon juice
- 1 clove gárlic crushed
- 1 teáspoon dried oregáno
- 1/2 teáspoon kosher sált
- 1/4 teáspoon ground pepper
Instructions
- Cook pástá in sálted wáter áccording to páckáge. Dráin ánd then pláce in án bowl of ice wáter until chilled ánd then dráin ágáin.
- In á lárge bowl ádd pástá, cucumber, chickpeás, pimientos, ártichoke heárts, red onions, olives, ánd fetá cheese.
Full recipe : garnishandglaze.com
0 Response to "Easy Mediteranian Pasta Salad"
Post a Comment