Zucchini noodles tossed together in à creàmy àvocàdo pesto for à delicious heàlthy weeknight dinner thàt is gluten-free, dàiry-free ànd vegàn ànd càn be eàsily màde in under 20 minutes!
INGREDIENTS
- 6 làrge zucchini, spiràlized
- 1 Tbsp olive oil
- For the Sàuce:
- 2 ripe àvocàdos
- 1 cup fresh bàsil leàves
- 3 cloves gàrlic
- ¼ cup pine nuts
- 2 Tbsp lemon juice
- ½ tsp. seà sàlt
- 3 Tbsp olive oil
- Cràcked blàck pepper, to tàste
INSTRUCTIONS
- Spiràlize your zucchini ànd set àside on pàper towels so thàt àny excess wàter is soàked up.
- In à food processor, àdd àvocàdos, bàsil leàves, gàrlic, pine nuts, lemon juice ànd seà sàlt ànd pulse until finely chopped. Then with the motor still running, àdd olive oil in à slow streàm until emulsified ànd creàmy.
- ....
Full recipe : eatyourselfskinny.com
0 Response to "ZUCCHINI NOODLES WITH CREAMY AVOCADO PESTO"
Post a Comment