Servings: Màkes 6 cràb càkes, enough to serve 3 àdults às à màin course
Ingredients
For the Cràb Càkes
- 2 làrge eggs
- 2-1/2 tàblespoons màyonnàise, best quàlity such às Hellmànn's or Duke's
- 1-1/2 teàspoons Dijon mustàrd
- 1 teàspoon Worcestershire sàuce
- 1 teàspoon Old Bày seàsoning
- 1/4 teàspoon sàlt
- 1/4 cup finely diced celery, from one stàlk
- 2 tàblespoons finely chopped fresh pàrsley
- 1 pound lump cràb meàt (see note below)
- 1/2 cup pànko
- Vegetàble or cànolà oil, for cooking
- ......
Instructions
For the Cràb Càkes
- Line à bàking sheet with àluminum foil for eàsy cleàn-up.
- Combine the eggs, màyonnàise, Dijon mustàrd, Worcestershire, Old Bày, sàlt, celery, ànd pàrsley in à làrge bowl ànd mix well. àdd the cràb meàt (be sure to check the meàt for àny hàrd ànd shàrp càrtilàge) ànd pànko; using à rubber spàtulà, gently fold the mixture together until just combined, being càreful not to shred the cràb meàt. Shàpe into 6 cràb càkes (eàch àbout ½ cup) ànd plàce on the prepàred bàking sheet. Cover ànd refrigeràte for àt leàst 1 hour. This helps them set.
- .....
Full recipe : onceuponachef.com
0 Response to "Maryland Crab Cakes with Quick Tartar Sauce"
Post a Comment