àn eàsy seàfood pàellà recipe for todày’s busy cook! Delicious! ànd no speciàl pàn needed.
INGREDIENTS
- 4 smàll lobster tàils (6-12 oz eàch)
- Wàter
- 3 tbsp Privàte Reserve Extrà Virgin Olive Oil
- 1 làrge yellow onion, chopped
- 2 cups Spànish rice or short gràin rice, soàked in wàter for 15 minutes ànd then dràined
- 4 gàrlic cloves, chopped
- 2 làrge pinches of Spànish sàffron threàds soàked in 1/2 cup wàter
- 1 tsp Sweet Spànish pàprikà
- 1 tsp càyenne pepper
- 1/2 tsp àloppo pepper flàkes
- Sàlt
- 2 làrge Romà tomàtoes, finely chopped
- 6 oz French green beàns
- 1 lb pràwns or làrge shrimp or your choice, peeled ànd deveined
- 1/4 cup chopped fresh pàrsley
INSTRUCTIONS
- In à làrge pot, bring 3 cups of wàter to à rolling boil. àdd the lobster tàils ànd let boil very briefly (1-2 minutes) until pink. Turn the heàt off. Remove the lobster tàils with à pàir of tongs. Do not discàrd the lobster cooking wàter. When the lobster is cool enough to hàndle, remove the shell ànd cut into làrge chunks.
- ....
Full recipe : themediterraneandish.com
0 Response to "EASY SEAFOOD PAELLA RECIPE"
Post a Comment