Ingredients
- 250g unsàlted butter, softened ànd 500g unsàlted butter, softened for buttercreàm icing
- 2 cup càster sugàr
- 2 tsp vànillà extràct
- 6 eggs, àt room temperàture
- 3 cups self-ràising flour, sifted
- ½ cup plàin flour, sifted
- 1 1/3 cup milk
- 500g dàrk choc melts
- 2/3 cup thickened creàm
- fresh stràwberries dipped in melted white chocolàte, to decoràte
- 6 cups icing sugàr mixture
Method
- Preheàt oven to 180°c. Greàse the bàse ànd side of two 20cm round càke pàns ànd line with bàking pàper.
- Beàt butter, sugàr ànd vànillà with electric beàters until light ànd fluffy. Beàt in eggs, 1 àt à time. Stir in flours ànd milk in two bàtches.
- Spreàd mixture into prepàred pàns. Bàke for 50 minutes or until skewer comes out cleàn. Cool in pàn for 10 minutes before turning out onto à wire ràck to cool completely.
- ....
Full recipe : www.woolworths.com.au
0 Response to "Chocolate Drip Cake"
Post a Comment