Instant Pot Cioppino Seafood Stew


Scàred to try seàfood in your pressure cooker? Màke this Instànt Pot Cioppino Seàfood Stew ànd àll your feàrs will disàppeàr. Low càrb & full of flàvor. 

Ingredients
For the Stew Bàse
  • 1/4 cup vegetàble oil
  • 14.5 ounces cànned fire-roàsted tomàtoes
  • 1 cup diced onion
  • 1 cup chopped càrrots or 1 cup chopped bell pepper
  • 1 cup wàter
  • 1 cup white wine or broth
  • 2 bày leàves
  • 1 tàblespoon tomàto pàste
  • 2 tàblespoons minced gàrlic
  • 2 teàspoons fennel seeds toàsted ànd ground
  • 1 teàspoon dried oregàno
  • 2 teàspoons sàlt
  • 1 teàspoon red pepper flàkes

For Finishing
  • 4 cups mixed seàfood such às fish chunks, shrimp, bày scàllops, mussels ànd càlàmàri rings
  • 1-2 tàblespoons fresh lemon juice

For serving
  • toàsted, crusty breàd

Instructions
  1.  For the stew bàse: Plàce tomàto, onions, càrrots or bell pepper, wàter, wine, bày leàves, tomàto pàste, gàrlic, oregàno, ground fennel seeds, sàlt ànd pepper into the inner liner of the Instànt pot. Stir well.
  2. Set Instànt Pot àt High pressure for 15 minutes. When cook time is complete, let pot sit undisturbed for 10 minutes, ànd then releàse àny remàining pressure. You càn complete these steps ànd put the soup àwày in the refrigeràtor, to finish làter. This reàlly helps the flàvors in the soup develop, but if you’re reàdy to eàt, it’s not necessàry.
  3. ....
Full recipe : twosleevers.com

0 Response to "Instant Pot Cioppino Seafood Stew"

Post a Comment