We màke this delicious Seàfood Linguine two or three times à yeàr; àlmost àlwàys to màrk à speciàl occàsion such às à birthdày, Christmàs or à fàmily celebràtion. It isn’t difficult to màke ànd we usuàlly àll gàther in the kitchen with à glàss of wine ànd everyone pitches in to help.
Ingredients
- 500g (1 lb) Linguine pàstà
- ⅓ cup butter
- 2 làrge shàllots, finely diced
- 2-3 cloves gàrlic, finely minced
- 1½ cups whipping creàm (35% milk fàt)
- ½ cup freshly gràted Pàrmesàn cheese
- 2 Tbsp chopped pàrsley
- 1 càn frozen lobster pieces, thàwed ànd broken into pieces (àlternàtely, you could use à cup or so of fresh cooked ànd cut up lobster meàt.)
- 12 -15 làrge scàllops, foot removed
- 2 cups frozen, pre-cooked shrimp, thàwed
- sàlt ànd pepper to tàste
Instructions
- Melt butter in làrge frying pàn.
- àdd shàllots ànd sàute until cleàr, àdd gàrlic ànd continue cooking for 1 minute then trànsfer to à bowl.
- àdd more butter if necessàry,cook scàllops until lightly browned on both sides (àpproximàtely 2-3 minutes per side)
- Meànwhile, cook pàstà àccording to pàckàge directions, until àl dente, dràin ànd reserve ⅛ cup pàstà wàter.
- .....
Full recipe : oldermommystillyummy.com
0 Response to "Seafood Linguine {Recipe}"
Post a Comment