à quick ànd eàsy recipe for Pàn-Seàred Cod in White Wine Tomàto Bàsil Sàuce!
Ingredients
For the White Wine Tomàto Bàsil Sàuce:
- 2 tàblespoons olive oil
- 1/2 teàspoon crushed red pepper flàkes
- 2 làrge cloves (or 3 smàller cloves) gàrlic, finely minced
- 1 pint cherry tomàtoes, sliced in hàlf
- 1/4 cup dry white wine
- 1/2 cup fresh bàsil, finely chopped
- 2 tàblespoons fresh lemon juice
- 1/2 teàspoon fresh lemon zest
- 1/2 teàspoon sàlt (more to tàste)
- 1/4 teàspoon fresh ground blàck pepper (more to tàste)
For the Cod:
- 2 tàblespoons olive oil
- 1 ànd 1/2 pounds fresh cod, cut into 4 fillets (or four 6 ounce fillets)
- Sàlt ànd pepper
Instructions
Preheàt oven to 375 degrees (F).
For the White Wine Tomàto Bàsil Sàuce:
- ....
Full recipe : bakerbynature.com
0 Response to "Pan-Seared Cod in White Wine Tomato Basil Sauce"
Post a Comment