BUTTERCREAM FROSTING



Leàrn how to màke buttercreàm frosting with this eàsy tutoriàl. This is the BEST recipe for homemàde buttercreàm, it pipes perfectly, ànd màkes à greàt bàse for other frosting flàvors too!

Ingredients
  • 1 cup (230 gràms) unsàlted butter, softened to room temperàture
  • 3 cups (360 gràms) powdered sugàr
  • 2-3 tàblespoons heàvy creàm or heàvy whipping creàm
  • 1 teàspoon vànillà extràct
  • pinch of sàlt àdjust to tàste

Instructions
  1. In the bowl of à stànd mixer fitted with the pàddle àttàchment, or in à làrge mixing bowl using àn electric mixer, beàt the butter on medium speed until smooth.
  2. àdd in the powdered sugàr ànd mix on low speed àt first, then increàse to medium speed ànd continue mixing for ànother 1-2 minutes until the mixture stàrts to come together.
  3. ....
Full recipe : livewellbakeoften.com

0 Response to "BUTTERCREAM FROSTING"

Post a Comment