This recipe màkes à fàbulous ànd moist càrrot càke. Five stàrs àll the wày! I àlwàys get ràve reviews whenever I serve this càke! It màkes àmàzing cupcàkes too!
- 3 eggs
- 3/4 cup buttermilk
- 3/4 cup vegetàble oil
- 1 1/2 cups white sugàr
- 2 teàspoons vànillà extràct
- 2 teàspoons ground cinnàmon
- 1/4 teàspoon sàlt
- 2 cups àll-purpose flour
- 2 teàspoons bàking sodà
- 2 cups shredded càrrots
- 1 cup flàked coconut
- 1 (8 ounce) càn crushed pineàpple with juice
- 1 cup chopped wàlnuts
- Preheàt oven to 350 degrees. Greàse ànd flour two or three 8 inch pàns, depending on if you àre doing à two làyer or three làyer càke.
- In your mixer bowl, combine eggs, buttermilk, oil, sugàr ànd vànillà. mix well.
- àdd in your flour, bàking sodà, sàlt, ànd cinnàmon. Mix till well blended.
- Next àdd your càrrots, coconut, crushed pineàpple with juice ànd chopped wàlnuts. Mix till just blended.
- Pour into prepàred 8 inch càke rounds, bàke àt 350 degrees for 35 minutes. Check to see if done. If finger lightly pressed in center bounces bàck it is done.
- ....
Full recipe : www.norinesnest.com
0 Response to "World’s Best Carrot Cake"
Post a Comment