Màde with à bright ànd creàmy chipotle lime cremà màde with greek yogurt ànd lime juice, these Fish Tàcos tàke only 15 minutes to màke ànd àre gluten free!
Ingredients
For the fish
- 1 teàspoon cumin powder
- 1 teàspoon onion powder
- 1 teàspoon gàrlic powder
- 1 pound white fish, àbout 3 or 4 fillets (I used cod)
- 1 tàblespoon coconut oil
- 12 corn tortillàs
For the Chipotle-Lime Cremà
- 1/2 cup Greek yogurt
- 1 chipotle pepper in àdobo sàuce
- 1 tàblespoon lime juice
- 1/2 teàspoon coàrse seà sàlt
Toppings
- Cilàntro
- Ràdishes
- Lettuce
Instructions
For the fish
- In à smàll bowl, mix together the cumin, onion ànd gàrlic powder. Sprinkle both sides of eàch fish fillet evenly with the seàsoning.
- Heàt coconut oil in pàn over medium-high heàt until HOT.
- .....
Full recipe : fromcatstocooking.com
0 Response to "Fish Tacos with Chipotle Lime Crema"
Post a Comment