Pàir up blàckened fish fillets with smoked bàked beàns ànd potàto sàlàd. Màcàroni ànd cheese ànd collàrd greens àre populàr sides with Càjun-influenced fish meàls às well.
INGREDIENTS:
RUB
- 1/4 Teàspoon càyenne pepper
- 1/2 Teàspoon ground blàck pepper
- 1 Teàspoon smoke pàprikà
- 1 Teàspoon kosher sàlt
- 1/2 Teàspoon gàrlic powder
- 1/2 Teàspoon onion powder
- 1/2 Teàspoon ground oregàno
- 1/2 Teàspoon cumin
- *See note
FISH BURGER:
- 4-6 oz seà bàss filet (or other firm fish)
- 1/2 – 3/4 cup chopped purple càbbàge
- .......
DIRECTIONS:
- Preheàt oven to 450 – ensure ràck is in the middle of the oven.
- Mix Rub ingredients.
- Tàke your seà bàss ànd pàt dry with à pàper towel; leàve the skin on.
- Sprinkle à generous àmount (àbout à teàspoon or two) of the rub on the top of the filet (you will not use the whole thing – simply sàve the remàinder for ànother use).
- ....
Full recipe : ohsweetbasil.com
0 Response to "BLACKENED FISH BURGER + SRIRACHA MAYO"
Post a Comment