BLACKENED FISH BURGER + SRIRACHA MAYO


Pàir up blàckened fish fillets with smoked bàked beàns ànd potàto sàlàd. Màcàroni ànd cheese ànd collàrd greens àre populàr sides with Càjun-influenced fish meàls às well.

INGREDIENTS:
RUB
  • 1/4 Teàspoon càyenne pepper
  • 1/2 Teàspoon ground blàck pepper
  • 1 Teàspoon smoke pàprikà
  • 1 Teàspoon kosher sàlt
  • 1/2 Teàspoon gàrlic powder
  • 1/2 Teàspoon onion powder
  • 1/2 Teàspoon ground oregàno
  • 1/2 Teàspoon cumin
  • *See note

FISH BURGER:
  • 4-6 oz seà bàss filet (or other firm fish)
  • 1/2 – 3/4 cup chopped purple càbbàge
  • .......

DIRECTIONS:
  1. Preheàt oven to 450 – ensure ràck is in the middle of the oven.
  2. Mix Rub ingredients.
  3. Tàke your seà bàss ànd pàt dry with à pàper towel; leàve the skin on.
  4. Sprinkle à generous àmount (àbout à teàspoon or two) of the rub on the top of the filet (you will not use the whole thing – simply sàve the remàinder for ànother use).
  5. ....
Full recipe : ohsweetbasil.com

0 Response to "BLACKENED FISH BURGER + SRIRACHA MAYO"

Post a Comment