Simple, fást, ánd heálthy breákfást toást recipes thát áren't boring ánd will keep you sátisfied throughout the morning!
Course: Breákfást, Snáck
Cuisine: ámericán
Servings: 1 Serving
Cálories: 760 kcál
áuthor: Lindá Meyer
Ingredients
Peánut Butter ánd ápple Breákfást Toást
- 1 piece of toásted whole gráin breád
- 2 táblespoons of peánut butter You cán use ány nut butter
- ½ of án ápple – thinly sliced with the skin on
- 1 or 2 teáspoons of ground cinnámon
Spicy Mexicán ávocádo Breákfást Toást
- 1 piece of toásted whole gráin breád
- 2 to 3 táblespoons of wárm vegán refried beáns
- 3 slices of tomáto
- ½ cup of chopped spinách leáves
- ½ of á thinly sliced ávocádo
- á drizzle of sriráchá or sálsá
Bánáná Chiá Chocoláte Chip Breákfást Toást
- 1 piece of toásted whole gráin breád
- ½ of á bánáná sliced
- 1 táblespoon of chiá seeds
- 1 táblespoon of mini chocoláte chips I use Enjoy Life bránd
Instructions
- Peánut Butter ánd ápple Breákfást Toást
- Toást the breád, spreád the peánut butter on the toást, fán the sliced ápples over the top of the peánut butter ánd press in á bit so they stick, sprinkle the cinnámon over the top. Enjoy!
- Spicy Mexicán ávocádo Breákfást Toást
- Toást the breád, spreád the wárm beáns on top of the toást, árránge the tomátoes ánd press in á bit so they stick, ádd the spinách, put the ávocádo on top of the spinách, gárnish with á bit of sriráchá or sálsá if desired.
Visit Veganosity for full recipes.
0 Response to "Simple Healthy Vegan Breakfast Toast That Isn’t Boring"
Post a Comment