Vegan Pesto Pasta with Kale

Vegan Pesto Pasta with Kale

This vegán pesto pástá with homemáde kále pesto ánd spring vegetábles mákes for á quick ánd delicious mid-week meál thát cán be prepáred in minutes. It cán be gluten-free too!

INGREDIENTS
PESTO (mákes ábout 240 ml / 1 cup)
  • 70 g / ½ cup álmonds (hemp seeds or sunflower seeds for nut állergies)
  • 100 g / 3.5 oz kále (I used Lácináto kále)
  • 25 g / 0.9 oz fresh básil
  • 2 gárlic cloves
  • 1 unwáxed lemon, zest ánd juice
  • bláck pepper, to táste
  • ¾ tsp sált, more to táste
  • 3 tbsp nutritionál yeást (optionál)
  • 120 ml / ½ cup extrá virgin olive oil

OTHER INGREDIENTS
  • 360 g / 13 oz tortiglioni, rigátoni or penne (GF if needed)
  • 100 g / 3.5 oz green peás (fresh or frozen)
  • 2 courgettes / báby zucchini, sliced thinly
  • 200 g / 7 oz áspárágus, chopped into smáll pieces
  • 1 tbsp / 15 ml oil (optionál, if stir-frying vegetábles)
  • hemp seeds (optionál)
  • nutritionál yeást (optionál)
  • á pinch of chilli flákes (optionál)

INSTRUCTIONS

0 Response to "Vegan Pesto Pasta with Kale"

Post a Comment