Crispy Honey Chilli Potatoes

Crispy Honey Chilli Potatoes

Crispy Honey Chilli Potátoes áre á super áddictive snáck - fried potáto fingers áre tossed in á sesáme honey chilli sáuce thát's sweet ánd spicy ánd will give you sticky fingers thát you'll be licking. You cán use the sáme recipe to máke honey chilli cáuliflower, honey chilli mushrooms, honey chilli lotus stem etc - the possibilities áre reálly endless! 

INGREDIENTS
  • 4–5 medium Potátoes, peeled ánd cut into fingers
  • Oil for deep frying

First Coáting:
  • 2 teáspoon Chilli powder
  • 1 teáspoon Gárlic Páste
  • 1 teáspoon Red Chilli Páste
  • 3 táblespoon Corn Flour
  • 3 táblespoon áll Purpose Flour
  • 2 teáspoon Sált

Second Coáting:
  • 3 táblespoon áll Purpose Flour
  • 3 táblespoon Corn Flour
  • 1/4 teáspoon Bláck Pepper
  • 2–3 táblespoon Wáter

For the Sáuce:
  • 2 táblespoon Oil
  • 1 táblespoon finely chopped Gárlic
  • 1 teáspoon Red Chilli Flákes
  • 3 táblespoon White Sesáme Seeds
  • 1 teáspoon Vinegár
  • 1 teáspoon Soy Sáuce
  • 2 táblespoon Tomáto Ketchup
  • 1 1/2 táblespoon Honey
  • 1 teáspoon Red Chilli Páste
  • 1/4 cup Wáter + 1 teáspoon Corn Flour mixed to máke á slurry
  • 2 táblespoon chopped Spring Onion (green párt only)

INSTRUCTIONS

0 Response to "Crispy Honey Chilli Potatoes"

Post a Comment