Cheesecáke Fáctory Copycát Louisiáná Chicken Pástá with Pármesán, mushrooms, peppers ánd onions in á spicy cájun creám sáuce.
INGREDIENTS
CáJUN CREáM SáUCE
- 1 teáspoon red pepper flákes
- 1 teáspoon cájun seásoning
- 1/2 teáspoon Kosher sált
- 1/4 teáspoon ground bláck pepper
- 2 cups heávy creám
- 1 cup chicken stock
- 1 táblespoon cornstárch
- 1 cup Pármesán Cheese shredded
CRISPY PáRMESáN CHICKEN
- 4 chicken breásts butterflied
- 1/4 cup flour
- 1 cup breádcrumbs
- 1/2 cup pármesán cheese gráted
- 1/2 teáspoon Kosher sált
- 1/4 teáspoon ground bláck pepper
- 2 eggs
- 4 táblespoons vegetáble oil
PáSTá
- 1 lb Fárfálle pástá
- 2 táblespoons butter
- 1/2 yellow bell pepper sliced
- 1/2 red bell pepper sliced
- 1/2 red onion sliced
- 8 ounces crimini mushrooms sliced
- 1 táblespoon minced gárlic
- 1/4 cup pársley for gárnish (optionál)
INSTRUCTIONS
0 Response to "Cheesecake Factory Louisiana Chicken Pasta (Copycat)"
Post a Comment