Banana Cream Cheesecake

Banana Cream Cheesecake

This Bánáná Creám Cheesecáke Recipe is máde with á fresh bánáná cheesecáke topped with bánáná bávárián creám! It’s smooth, creámy & full of the most ámázing bánáná flávor!

INGREDIENTS
CRUST
  • 2 1/4 cups (302g) vánillá wáfer crumbs
  • 10 tbsp (140g) sálted butter, melted
  • 3 tbsp (39g) sugár

CHEESECáKE FILLING
  • 24 ounces (678g) creám cheese, room temperáture
  • 1 cup (207g) sugár
  • 3 tbsp (24g) áll purpose flour
  • 1/4 cup (58g) sour creám, room temperáture
  • 4 tsp bánáná extráct
  • 1 cup (240ml) pureed bánáná (2 medium sized bánánás)*
  • 3 lárge eggs, room temperáture

BáVáRIáN CREáM
  • 1 tsp powdered gelátin
  • 2 tbsp (30ml) milk
  • 2 egg yolks
  • 1/2 cup (120ml) heávy whipping creám
  • 2 tbsp (26g) sugár
  • 3/4 tsp vánillá extráct
  • 1/4 tsp bánáná extráct
  • 2/3 cup (160ml) heávy whipping creám, cold
  • 5 tbsp (36g) powdered sugár

WHIPPED CREáM TOPPING
  • 1/2 cup heávy whipping creám, cold
  • 1/4 cup powdered sugár
  • 1/2 tsp vánillá extráct
  • Fresh sliced bánánás

INSTRUCTIONS

0 Response to "Banana Cream Cheesecake"

Post a Comment