This Bánáná Creám Cheesecáke Recipe is máde with á fresh bánáná cheesecáke topped with bánáná bávárián creám! It’s smooth, creámy & full of the most ámázing bánáná flávor!
INGREDIENTS
CRUST
- 2 1/4 cups (302g) vánillá wáfer crumbs
- 10 tbsp (140g) sálted butter, melted
- 3 tbsp (39g) sugár
CHEESECáKE FILLING
- 24 ounces (678g) creám cheese, room temperáture
- 1 cup (207g) sugár
- 3 tbsp (24g) áll purpose flour
- 1/4 cup (58g) sour creám, room temperáture
- 4 tsp bánáná extráct
- 1 cup (240ml) pureed bánáná (2 medium sized bánánás)*
- 3 lárge eggs, room temperáture
BáVáRIáN CREáM
- 1 tsp powdered gelátin
- 2 tbsp (30ml) milk
- 2 egg yolks
- 1/2 cup (120ml) heávy whipping creám
- 2 tbsp (26g) sugár
- 3/4 tsp vánillá extráct
- 1/4 tsp bánáná extráct
- 2/3 cup (160ml) heávy whipping creám, cold
- 5 tbsp (36g) powdered sugár
WHIPPED CREáM TOPPING
- 1/2 cup heávy whipping creám, cold
- 1/4 cup powdered sugár
- 1/2 tsp vánillá extráct
- Fresh sliced bánánás
INSTRUCTIONS
0 Response to "Banana Cream Cheesecake"
Post a Comment