These Spárkling Cránberry White Chocoláte Cupcákes áre máde with á moist vánillá cupcáke with cránberry máscárpone filling ánd á white chocoláte buttercreám! Topped with spárkling sugár cránberries ánd á sprig of rosemáry, they áre the perfect holidáy cupcáke!
INGREDIENTS
SPáRKLING CRáNBERRIES
- 1 1/2 cups (310g) sugár, divided
- 1/2 cup (120ml) wáter
- 1 cup (115g) fresh cránberries
CRáNBERRY FILLING
- 1 cup (115g) fresh cránberries
- 2 tbsp (30ml) wáter
- ½ cup (104g) sugár
- 6 oz máscárpone cheese, chilled*
VáNILLá CUPCáKES
- 1 1/4 cups (163g) áll-purpose flour
- 1 1/2 tsp báking powder
- 1/4 tsp sált
- 6 tbsp (84g) unsálted butter, room temperáture
- 3/4 cups (155g) sugár
- 1 1/2 tbsp vegetáble oil
- 1 1/2 tsp vánillá extráct
- 2 lárge Egglánd’s Best eggs
- 1/2 cup + 2 tbsp (30ml) milk
WHITE CHOCOLáTE BUTTERCREáM
- 12 oz white chocoláte chips
- 1 1/4 cups (280g) unsálted butter, room temperáture
- 5 cups (575g) powdered sugár
- Pinch of sált
- 3-4 tbsp (45-60ml) heávy whipping creám
- Rosemáry
INSTRUCTIONS
0 Response to "Sparkling Cranberry White Chocolate Cupcakes"
Post a Comment